Casa Mraco

Casa Mraco

O pensiune deosebita, intr-un peisaj mirific !

Plimbare cu barca

Plimbare cu barca

Hai la o plimbare cu barca la Cazane !

Dunarea

Dunarea

Peisaj plin de verdeata pe malul Dunarii, la Mraconia.

Foisor

Foisor

Relaxeaza-te in foisor, acolo unde linistea se aude!

Poienita

Poienita

Hai la un picnic in poienita din spatele pensiunii.

Plimbare cu barca cu motor

Plimbare cu barca cu motor

Viziteaza cele mai frumoase obiective turistice, la bordul unei barci cu motor!

Pod la Mraconia

Pod la Mraconia

Decor unic la Mraconia !

Orsova

Orsova

Vedere panoramica de la Manastirea Sf. Ana.

Om de zapada

Om de zapada

Hai sa facem un om de zapada in spatele pensiunii!

Monument istoric

Monument istoric

Monumente istorice deosebite, la Cazane.

Camere deosebite

Camere deosebite

Petrece cateva zile de neuitat in conditii deosebite!

 

Cazare Casa Mraco Dubova

Datorita specificului zonei turistice cele mai solicitante activitati sunt acelea de agrement nautic: indiferent ca este vorba despre o plimbare cu barca cu motor in Cazane sau cu hidrobicicleta in Golful Dubovei sau chiar de ski nautic.
Lungimea traseului pentru barca cu motor este de aproximativ 8,5 km si timpul mediu este de 2 ore. Capacitatea barcii este cuprinsa in general intre 10 si 14 locuri.

Pentru mai multe informatii accesati paginile atractii turistice la Cazanele Dunarii, Dunarea la Cazane un peisaj de vis si Cazanele Dunarii frumusete si grandoare.

Cazare Casa Mraco Dubova

Punctele de atractie ale traseului cu barca sunt: Cazanele Mici unde se pot vedea: chipul regelui dac Decebal, Manastira Mraconia si Tabula Traiana, apoi barca va traversa bazinetul Dubova care are forma de golf semicircular si va intra in cea mai spectaculoasa zona si anume in Cazanele Mari. In aceasta portiune din defileu vom vizita Grota Veterani care este cunoscuta din timpuri stravechi si este consacrata de daci un sactuar al zeului Zamolxis si la aproximativ 500 de m mai sus in amonte vom intra in Pestera Ponicova.
Pentru toti pescarii, pescuitul pe Dunare este o provocare. Depinde in principal de priceperea si de talentul pe care il aveti pentru a prinde somn, crap sau salau. Pescarii profesionisti sau de ocazie pot sa primeasca avize necesare, momeli naturale, transport cu barca cu motor si amenajarea si testarea locurilor de pescuit. Incepatorii au de asemenea posibilitatea de a face o initiere in tainele pescuitului si indrumarea este asigurata de ghizi pescari cu experienta.
Si drumentiile montane in aceasta zona sunt interesante. Plimbarile pe munte sunt cel mai des intalnite si cele mai ieftine activitati de agrement din zona aceasta. Scopul este odihna activa, relaxarea si activitatile fizice. Drumetiile presupun miscare, cunoastere, revenirea la natura, bucuria de a vedea si cunoaste locuri noi. Puteti sa parcurgeti mai multe trasee ecoturistice din aria naturala protejata Cazanele Mari si Cazanele Mici.
Cicloturismul este o forma din ce in ce mai raspandita de turism activ si este o oportunitate prin care puteti sa evitati sedentarismul si o activitate cu impact minim asupra mediului.